Planeringen

Först och främst... inte alla bilder publicerade... det finns många fler, men skulle ta för lång tid att lägga upp...

Ja klänningen kommer från www.littlecoral.com http://www.littlecoral.com/wc37-tiered-organza-skirt-wedding-dressbridal-gown_p16151.html Valde andra färger och snörning bak, kostade inget extra. Måttsydd och helt bra kontakt via företaget.
Underkjol köpte jag via ebay, billigare så. Med 3 ringar, tyll och ringarna är regler/avtagbara.
Bh: http://www.freebra.se/pages.asp?r_id=1985 köpte på twilfit
Bröllopshandskar http://www.diadema.se/handskar-broellopshandskar-c-31_32.html
Strumpebandet kommer jag inte ihåg vart jag köpte. Finns många fina. Samt strumpbyxorna och höfthållaren.
Köpte även tillbehör på BrudiCentrum i Brandbergen, väskan.
Skorna köptes på Bianco.

Min mans kläder kommer från www.suitopia.se också ett förtag som syr upp kostymer från utlandet, svenskt företag detta. Tull och fraktpriser ingår.

Bröllopsbubblorna och blombladen kom från: http://www.brollopsbubblor.se/
och godiset http://www.myheart.se


och tillbehören och buketthållaren är köpta på: http://www.wedshop.se/
Finns en underbar skola som jag följde http://www.gamman.se/Skola.asp?id=2&getSkola=150

Vasen köptes på Ikea. Helt enkla vaser med bulor för 5kr styck. I dem har vi lagt i chelekuber som köptes på Blomsteraffären i Haninge Centrum. I vattnet hällde vi i hushållsfärg, detta gav det hela en underbar färg och glans.

Nålarna i blommorna till borddekotarationen är köpta på Panduro, vanliga synålar. Samt materialet på servetthållarna. Virkade hållare. Först en tjockare metalltråd i två varv, detta utgör själva ringen. Sedan två varv med vanlige wiremetalltråd som jag trädde pärlor på vart efter jag virkade. Så virkade jag in pärlorna.
De två fåglarna som är som dekoration på tårtställningen... Duvorna och bokstäverna är också köpta på panduro. Hjärtat där är detsamma som för servettringarna. Sedan har vi hittat en liten låda, limmat fasst allt där och målat. Bokstäverna i silverfärg och lådan i rött. Även färgerna köpta på panduro.

Servetter och glasen otroligt nog från Rusta. De var fina.

Tallrikarna och assieterna från http://www.partystore.se/ på sveavägen i Stockholm. Tålde riktigt rinniga sårer gallant!

Plastbestick från Ica, av de hårdare och tåligare slaget. Genomskinliga. Riktigt fina.

Blommor från Hötorget. Faktiskt om man går dit tidigt en morgon och handlar, sedan förvarar blommor i vatten och i kylskåp så håller de väldigt bra till dagen efter.

Tillbehör till tårtdekoarionerna köptes: http://www.kakburken.se
Marsipanen till tårtdekorationerna: www.tartverkstan.se det tar tid att ta sig dit, men helt klart värt god marsipan samt trevlig personal! Hon som äger butiken är helt underbar! Om vi inte ska dekorera tårtor till något annat tillfälle tänker jag definitivt köpa där även om det är på andra sidan stan! Köpte även lite tårtverktyg även där samt våran caketopper.

Tårtorna i sig kom från Viktorias från Huddinge (Flemingsber, konditorit utanför Huddinge sjukhus). Megabra... oavsett storlek och mängd kan man beställa dagen innan och få tårtorna dagen därpå!!

Tårtställningen är en gåva från mina föräldrar, den är gjord av träd. Snickrad på Snickeriverkstan i Haninge.

Lokalen: Midgård Haninge. Måste beställas nästan 1 år innan. Är en populär lokal. Takfönster som man kan öppna. Stor sterio som man kan koppla dator till. Två lokalen, rymmer 100 pers. Stort kök, med servis ifall man inte vill ha med egen. Diskmaskin, ismaskin, kyksåp, frys... ja rubbet... sen massor med bord och stolar... diskokula! hehe... och bra med plats för att hänga kläder. Uteplats med inhägnad så att man kan låsa lokalen när alla gäster kommit och för de som vill röka kan göra det där... mindre risk för stöld. Megabra allt! Killen som sköter ställer var underbar!! Allt var perfekt!

Ballongerna köpte vi på tradera faktiskt. Det var någon som sålde hjärtformade ballonger i mängder. Samma med snäckskalen fann jag där.

Bordsduken är en pappersduk som är inköpt via Willys. Sen plastglasen till festen kom från ÖB.

Så mycket eg. som vi planerat under ett helt år. Inte lätt att komma ihåg allt!!


Kommentarer
Postat av: mette

HEJ!



GUD VILKA FINA BILDER = FINT BRÖLLOP!

Du ser ut som en princessa.

Jag förstår ni måste ha planerat så mycket och förberett er så enormt.

Jag önskar Er all lycka i framtiden:)



ps. den där tårtan skulle man ju inte tacka nej till...MUMS...och VACKER!!!

2009-10-21 @ 11:05:02
URL: http://popp79.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0